MIN ASIAN DRAMA ANBEFALING!!!!!! TOP 7!

7.Dream High 1 & 2
Grunnen til at denne er på siste plass er bare fordi jeg ikke likte sluttene! Men det er en av mine favoritter ellers! sesong 1 og 2 hører på en måte ikke helt sammen! men De gjør det og kinda x3 men absolutt evrt å se altså! jeg likte dream high 2 best trur jeg litt usikker , de er veldig like! men dream high 2 har mer drama kan man si mer action!
TRAILER DREAM HIGH 1
 
TRAILER DREAM HIGH 2


6. Hana Kimi
Jeg fant ingen ordentlig trailer her, bare ting som spoila mye.. men det handler om en jente som er stor fan av en gutt som hopper over sånn pinne ting? xD og lander på madrass xD ehehehe husker ikke navnet på det.... men jah jeg kan egentlig ikke si mer enn at hun går undercover som gutt og blir elev på skolen han går på for å få han til å starte å hoppe igjenn etter en ulykke han var i. kjempe morsom serie med masse komedie for å si det mildt.

5. Ouran high school host club
Den er nesten helt lik animen! har veldig mye anime effekter! x3
 
4. Nodame Cantabile
Dette er trailer på sesong 2 men edt er samme plott bare at i sesong 1 så er de på en skole for å bli musikere mens her har noen av de kommet videre og er i frankrike pluss er noen nye karakterer med.. dramaen er helt lik animen!3. Glass mask
Dette var det beste jeg fant av trailer. denne er litt gammel! 2005 versonen! det er lagd drama og anime av den. og den er egentlig en manga. jeg har sett animen og dramaen 2 ganger! det handler om 2 jenter som gjør v!irkelig alt for å oppfylle drømmen sin om å bli skuespillere! Det er helt sykt hvor mye de gjør altså! dette er en must å se!


2. Extravagant challenge
Er dramaen av Animen skip beat. anbefaler denne veldgi! og det beste av alt er at Siwon og Donghae fra suepr junior er 2 av hoved personene! Dramaen handler om at hoved personen skal ta hevn på da donghae som har brukt henne som en dukke kinda under hele barndommen hennes. Hun skal ta hevn på han og for å gjøre det må hun into showbiz siden han er kjendis. Der møter hun blandt annet Siwon. Ettervert så begynner hun å elske acting!


1. Boys before flowers
THIS IS MY LOVE! D: elsker denne serien!! handler om en fattig jente som redder en gutt som prøver å ta livet sitt. så får hun belønning eller nå hva man skal kalle det for det. og får gå på koreas beste skole! på den skolen møter du F4 (flower4) altså det er de 4 kjekke guttene du ser her! de er de sønnene av de rikeste i korea og vel de er noen dritt sekker... først vartfall... MEN OMG dere må se den! den er best! det handler om hun jenta vartfall! hun blir mobbet masse på skolen osv.... og Lee min ho er hoved personen og! Han spilelr Goo jun Pyo! 
Denne dramaen er også som animen og mangaen! btw dete r lagd en japansk og en taiwansk verson av den! men se den koreanske! den er best!
 

4 søte gullfisker ★ノノ

Sigrid ^__^,

28.mar.2012 21:41

Takk for tipset :D

Ska se "Hana Kimi" når jeg er ferdig med "49 days"

Du burde se "49 days" den er.......FANTASTISK!!! :33333 <3

K E J I ☆

28.mar.2012 22:14

fristet å se nummer to og en, hunff, kanskje jeg må begynne å se på koreansk drama o 3 o

M i k a n s e i

28.mar.2012 22:38

K E J I: Omg jah du må D: <3

helene.★

29.mar.2012 15:50

jeg anbefaler at du ser (om du ikke har allerede):

koreanske dramaer: 'you're beautiful', 'the 1st shop of coffee prince', 'goong', 'oh! my lady' og 'stars falling from the sky'.

japanske dramaer: 'atashinchi no danshi', 'koizora', 'lovely complex live action' og 'mei-chan no shitsuji'. 8DDD det er sykt lenge siden jeg så alle de, men husker at det var de jeg likte best. hvis ikke jeg likte dem, så hadde jeg glemt de helt. XD

Har du noe i hjertet? ☆彡

M i k a n s e i

19 fra Elverum

FACEBOOK >‿‿◕
  • Heeei! Jeg Heter Camilla oooog bor i Elverum, jeg går resturant og matfag siden jeg skal bli konditor :D Aww me love pastries!
  • På denne bloggen blogger jeg om alt som har noe med Asia å gjøre, K- pop, J-pop , manga, anime, asian fashion, asian drama you name it! pluss om mitt værdags liv =^3^= Ellers så lever jeg egentlig i min egen lille rosa boble av fantasy *3*


  • Designet er laget av Mai - Ichigolove ~
  • KATEGORIER

    ARKIV

    hits